En mann sykler på en høyde.

Trygghet og kvalitet

Om oss

GT Logistikk er et ledende vare- og godstransportfirma basert i Oslo, som betjener hele Norge gjennom egne kjøretøy og samarbeidspartnere. Vi tilbyr tjenester som faste oppdrag, rutekjøring, terminaltjenester, crossdocking, lagring, samt formidling av kran- og spesialtransport.

Alle våre biler har GPS sporing og kan følges live for kundens sikkerhet.

Historie:

Etablert i 1994 og selvstendig siden 2021, har GT Logistikk vokst betydelig fra sin opprinnelse som transportør for Grafisk Spiralisering. Vi har et solid rykte for førsteklasses service og tilpasning til kundenes behov.

Ved å tilby skreddersydde logistikkløsninger, har vi utvidet vår kundebase og opprettholdt konkurransekraft gjennom oppgraderinger i teknologi og transportflåte. Vår evne til å tilby internasjonale logistikkløsninger gjør oss til en pålitelig partner for bedrifter med komplekse globale forsyningskjeder.

Sterke kundeforhold er et resultat av vår forpliktelse til kvalitet, pålitelighet og innovasjon, og har gjort oss til den foretrukne logistikkleverandøren for bedrifter som søker pålitelige tjenester.

4

ansatte

8

sjåfører

8

biler

Ledige stillinger

Lastebilsjåfør hos GT Logistikk

GT Logistikk, en ledende aktør innen transport- og logistikkløsninger, søker dyktige og pålitelige lastebilsjåfører til vårt voksende team. Som lastebilsjåfør hos GT Logistikk vil du være en viktig del av vår operasjon, og du vil ha muligheten til å jobbe i et dynamisk miljø med moderne utstyr og konkurransedyktige betingelser.

Kvalifikasjoner:

  • Gyldig førerkort klasse B, C eller CE
  • YSK-sertifikat
  • T1-sertifikat
  • Minimum 4 års erfaring som lastebilsjåfør

Arbeidsoppgaver:

Transport av varer i henhold til fastlagte ruter og tidsfrister
Sikre at lasten er forsvarlig sikret og at transporten skjer i henhold til gjeldende sikkerhetsforskrifter
Utføre nødvendig vedlikehold på kjøretøyet og rapportere eventuelle feil eller mangler
Opprettholde god kommunikasjon med kontorpersonell og kunder

Kvalifikasjoner:

  • Evne til å arbeide selvstendig og ta ansvar for oppgavene dine
  • God kjennskap til kjøre- og hviletidsbestemmelser
  • Plettfri kjørehistorikk og god kjennskap til trafikkregler og forskrifter
  • Fleksibilitet til å jobbe skift og overtid ved behov.

Dersom du ønsker å bli en del av vårt team hos GT Logistikk og tror at du oppfyller våre krav, oppfordrer vi deg til å søke på stillingen. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn, gode arbeidsforhold og muligheten til å utvikle deg i et spennende og utfordrende miljø.

Send din søknad og CV til booking@gtlogistikk.no innen 01.04.2024 Merk søknaden med «Lastebilsjåfør – GT Logistikk». Vi ser frem til å høre fra deg!